Hlavní obsah

Čech vyrazil od hromady hnoje na expedici, hned v první zemi skončil v klepetech

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tomáš Vaňourek z Plzeňska je ústřední postavou Expedice Z101. Ta míří po stopách Hanzelky a Zikmunda přes Afriku až do New Yorku. Během nebezpečné cesty vznikají záznamy na stejných místech, kde před desítkami let stanula slavná cestovatelská dvojice. Co na expedici říká sám Miroslav Zikmund? Proč Tomáše hned v první zemi zatkli? A proč nejede českým autem? Dozvíte se v dnešním dílu podcastu Guláš.

Foto: Novinky

Hostem pořadu Guláš byl Tomáš Vaňourek

Článek

Pokud rádi sledujete rozhovory se zajímavými osobnostmi, začněte sledovat  instagramový profil Gulášovinky a nic nového vám neuteče. Brzy se můžete těšit třeba na rozhovor ze sázkařského prostředí nebo povídání o hoaxech a tzv. deepfakes.

Podcast Guláš

Pravidelný přísun rozhovorů, které nemají žádnou škatulku. Před kamerou se s moderátorem Kubou Štěpánkem objevují hosté ze širokého společenského spektra. Naladíte každý druhý čtvrtek na Podcasty.cz, Spotify nebo Apple Podcasts.

Reklama

Výběr článků

Načítám