Hlavní obsah

KRMELEC: Co letos zaznělo během festivalu ve Varech

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KARLOVY VARY

K filmovému festivalu patří hosté, filmaři a hvězdy, které poskytují rozhovory novinářům a trousí perly. Nemusí jít vždy zrovna o poselství lidstvu, však si sami přečtěte. Ty největší a nejzajímavější z nich jsme pro vás vybrali.

Článek

"Ve Švédsku si domlouvají po internetu rande naslepo i padesátiletí, šedesátiletí lidé. Scházejí se po hotelích, je to takový nový trend," prozradil na konferenci švédský režisér Björn Runge.

"Když jsem byl mladý, kradl jsem, prodával drogy, žil na ulici. Mým snem bylo stát se největším drogovým dealerem na světě, takovým druhým Pablem Escobarem," svěřil se Danny Trejo.

"Musela jsem hrát ve scéně, kdy před kamerou někomu vrazím pěstí. Ale podívejte se na mě, nejsem svalnatá, ani nemám ránu. Nacvičovali jsme to s Reggie, ale když pustili kameru, zlomila jsem si hned akorát prst," vzpomínala herečka Saffron Burrowsová na to, jak ji bývalý gangster Reggie Kray učil dávat rány při natáčení filmu Gangster no.1.

"Čeští muži jsou moc šarmantní a mají úžasný smysl pro humor. Včera jsem tančila večer s nějakým Jakubem z Prahy. Řekla jsem mu, že Češi asi neumí zrovna tančit. A on na to, že čeští muži jsou mnohem lepší lovci než tanečníci. Smála jsem se a byla jsem v tu chvíli celá jeho," ohodnotila Saffron Burrowsová mužskou polovinu českého národa.

"Byl jsem na natáčení Základního instinktu 2 pouze tři dny a z toho dva dny jsem hrál mrtvolu. A na to se nemusíte zrovna dvakrát připravovat, abyste představoval tuhoně...," Hugh Dancy vzpomínal na spolupráci na filmu s Sharon Stoneovou.

Andy Garcia "Pracujeme 14 hodin, další hodinu máte na to, abyste se tam dostali, hodinu na cestu večer domů. To dělá celkem šestnáct hodin. Takže vám zbývá, jestli dobře počítám... šest hodin!"

"Já nestojím o film, kde jsou nejrůznější grázlové, narkomani a hajzlíci. Přes rok si toho zažiju až dost ve škole, ale teď mám prázdniny a chtěla bych si zajít na nějakou komedii nebo romantické filmy," učitelka z Karlových Varů, která kupodivu nechtěla prozradit své jméno.

Modelka Hana Soukupová dostala v zapeklitém rozhovoru, který byl prováděn formou dopisování mezi novinářkou a její agentkou, otázku, jestli modelky vydělávají milióny už teenagerském věku. Nejdřív odpověděla: "To je pravda." Potom ale odpověď škrtla a dopsala, že "by se k tomu nechtěla vyjadřovat". Nakonec nám ovšem její agentka povolila použít původní odpověď. Pikantní na celém interview bylo, že odpovědi na otázky zaslané e-mailem poslala ručně napsané na papírech vytržených ze sešitu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám