Hlavní obsah

Aleš Cibulka nakrmí o Vánocích celou rodinu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Aleš Cibulka (28), moderátor Dobrého rána s Českou televizí, Hosta do domu a Toboganu, prezident 3. Festivalu filmů pro pamětníky a autor nové knihy o Zdence Sulanové tvrdí, že je vysloveně rodinný typ. Proto i Vánoce tráví nejraději v klidu a pohodě se svými příbuznými.

Článek

"Už několik posledních let řeším Vánoce tak, že sezvu rodinu k sobě domů," vysvětluje. "Udělám horu bramborového salátu, nasmažím řízky a scházíme se už dopoledne. Tak se daří, že si Štědrý den opravdu užijeme."

Nechce žádná překvapení

Žádné překvapující nebo nečekané momenty o Vánocích Aleš Cibulka nevyhledává, spíš naopak. "Doufám, že nic netradičního se letos dít nebude. Před šesti lety na Štědrý den navždy odešel můj milovaný děda, vloni jeden z mých kocourů snědl půlmetrovou stuhu z dárku a málem za to zaplatil životem. Takže doufám, že letos bude klid," svěřil se moderátor, který už se velice těší na pohodové Vánoce.

Do příštího roku má Aleš jedno přání: "Novináři už se mě ptali na leccos. Ale ještě po mně nikdy nikdo nechtěl recept na pravou cibulačku. A já bych se přitom o svůj recept tak rád podělil, protože dělám opravdu skvělou!"

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám