Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 26. prosince 2005

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Motto dne : I cukr bez dobré vůle v pelyněk se obrací

Článek

BERAN ( 21.3. - 20.4.)

Dnešní den věnujete rodině, příbuzným a přátelům. Nebojte se zimních sportů, přinesou vám hodně zábavy a zjistíte, jak jste na tom fyzicky. Můžete rovněž pozvolna začít se shazováním přebytečných dekagramů či kil.

BÝK ( 21.4. - 21.5.)

Možná vám rodina dopřeje trochu oddechu a vy dostanete příležitost vrátit se k něčemu, co jste v minulých dnech nestihli. Třeba se podívat do nějaké knížky nebo shlédnout zajímavou videokazetu. Odpoledne už budete muset zase ven.

BLÍŽENCI ( 22.5. - 21.6.)

Po všem tom shonu byste jistě uvítali pár hodin klidu. Máte sklon k přemýšlivosti a nevyhne se vám ani určitá melancholie. V některých vzpomínkách se vrátíte hodně zpátky, až do ranného dětství. Posílí to vaši psychiku.

RAK ( 22.6. - 22.7.)

Popustíte uzdu fantazii a dětem, partnerovi či přátelům nachystáte pestrý a zajímavý program. Ve vaší blízkosti se nikdo nudit nebude. Večer se vrátíte k osvědčeným tradicím, které vaše blízké laskavě pohladí po duši. 

LEV ( 23.7. - 22.8.)

Nedělejte si plány, které nemůžete realizovat. Budete mít velké oči, všem byste chtěli udělat radost a vyhovět, ale den má jen čtyřiadvacet hodin. Starší příbuzné by mohl nesplněný slib natolik zklamat, že se urazí.

PANNA ( 23.8. - 22.9.)

Nuda vám rozhodně nehrozí, ale některé žertíky vám asi zrovna nesednou. Naštěstí jste pod vlivem pozitivní aury Venuše, která vás v kritických chvílích udrží v relativním klidu. Vyhovoval by vám spíše nenáročný hovor u kávy a sklenky vína.

VÁHY ( 23.9. - 23.10.)

Pozor na časté otevírání ledničky nebo spíže. Tendence ještě jednou si dobře pochutnat, je v těchto svátečních dnech omluvitelná a pochopitelná, ale je čas začít trochu brzdit. Neodmítejte děti zvoucí vás k hrátkám na sněhu.

ŠTÍR ( 24.10. - 22.11.)

Z lůžka vás budou muset tahat, ale jakmile se už postavíte na nohy, budete překypovat energií a odvážnými nápady. Jídlo dnes určitě nebude to hlavní, co vás bude zajímat. Nechtějte se při sportu vyrovnat podstatně mladším ročníkům.

STŘELEC ( 23.11. - 21.12.)

Přizpůsobíte se rodině, přátelům a příbuzným. Vlastní představy o strávení dnešního dne si necháte pro sebe a obětujete se pro jiné. Skákat radostí nebudete, ale vynahradí vám to spokojený výraz tváří vašich nejbližších.

KOZOROH ( 22.12. - 20.1.)

Vrásky vám přidělá zavolání známého či příbuzného, na kterého nemáte náladu. Dilema, jestli ho pozvat nebo se nějak vymluvit, vás bude stát spoustu psychických sil. Odmítnout někoho o vánočních svátcích je poněkud těžší.

VODNÁŘ ( 21.1. - 20.2.)

I když se vám do něčeho nebude chtít, necháte se přemluvit a pro klid v rodině ustoupíte. Jako kdybyste věděli, že nebudete litovat. Jupiter s Uranem vám totiž nachystali velké překvapení. Nešlapte si po štěstí.

RYBY ( 21.2. - 20.3.)

Jen těžko se budete smiřovat s tím, že Vánoce jsou pomalu pryč a uděláte všechno proto, abyste si vy i vaši nejmilejší poslední sváteční den opravdu vychutnali. Možná se hned dopoledne vydáte na cestu s originálním cílem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám