Hlavní obsah

Dana Morávková miluje české Vánoce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

"Dejte pokoj se Santa Clausem! Ten k nám domů nesmí," říká se smíchem herečka Dana Morávková. Spolu s manželem, hudebním skladatelem Petrem Maláskem, a synem Petrem mají rádi klasické české Vánoce a už se na ně moc těší. Na Štědrý den bude celá rodina i s babičkami společně, na Štěpána se vypraví na hory.

Článek

"Já jsem holka z vesnice, Jihočeška, u nás se dodržují tradice. Koledy, tradiční smažený kapr, cukroví a televizní pohádky, všechno bude i letos, tak jak má být," svěřila se Dana Morávková. Smutněji ale dodala, že letošní Vánoce budou mít pro celou jejich rodinu i trochu ojedinělé kouzlo.

"Budou svým způsobem poslední, náš syn Péťa ačkoliv je už prvňák stále ještě věří na Ježíška. Podařilo se nám před ním až doposud toto tajemství uchránit, ale už je to neudržitelné,"svěřila se Dana Morávková. Nevyloučila ale, že se může stejné kouzlo za pár let opakovat. S manželem uvažují o tom, že by malému Péťovi pořídili sourozence.

"Nechci, aby byl Péťa jedináček, ale nic neplánujeme a necháváme to osudu," zdůraznila Dana Morávková a doplnila, že zatím není ještě proč spěchat, a tak mít miminko nebude její letošní novoroční přání.

"Budu si přát, abychom byli všichni zdraví, abych byla chytřejší a aby mi vydržela ta krásná práce, kterou teď dělám," říká trochu tajuplně Dana Morávková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám