Hlavní obsah

Kornouty s jahodovou pěnou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Silvestrovský tip, vyzkoušejte ho

Článek
Suroviny:
4 zmrzlinové kornouty nebo kremrole
200 ml Ramy Cremefine ke šlehání,
30g cukru,
180g jahod
lžíce citrónové šťávy
7 jahod na ozdobu
4 lístky máty a lžička moučkového cukru.
Pracovní postup

Kornouty nahřejeme v troubě. V mixéru rozmixujeme jahody, pak k nim přidáme Ramu Cremefine ke šlehání, cukr, citrónovou šťávu a mícháme do zhoustnutí. Směsí naplníme kornouty, ozdobíme čerstvými jahodami, mátou a posypeme moučkovým cukrem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám