Hlavní obsah

Staňte se vojákem impéria. Každé dítě vám bude závidět

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejrůznější modely a masky hrdinů z Hvězdných válek nejsou ničím novým. Kolikrát jsme již mohli vidět někoho v kostýmu Darth Vadera, jak chce překvapit své dítě? Mnohokrát. Teď máte však šanci stát se vojákem impéria - stormtrooperem. A to díky tak parádnímu a profesionálnímu obleku, jaký ještě nikdy v historii nevznikl.

Foto: www.anovos.com

Slušel by vám kostým stormtroopera?

Článek

Převlékání se za nejrůznější postavy a hrdiny, není jen dětská hra. Když to chcete dělat pořádně, je tzv. cosplay pořádně náročný nebo přinejmenším obvykle pekelně drahý. Zatímco část nadšenců si kostýmy doma vyrábí, jiní dávají přednost tomu, že je hotové koupí. A přesně na tuto cílovku míří společnost Anovos se svým kostýmem Stormtrooper First Order.

Foto: www.anovos.com

Kostým se skládá z prémiového brnění, helmy a bot. Kostým je předvyrobený a v případě koupě je vždy jen upraven tak, aby dotyčnému člověku padnul jako ulitý. Už když se na něj jen podíváte, je na první pohled jasné, že takto precizní kostým stormtroopera na trhu ještě nikdy nebyl. Bohužel však není úplně pro každého a omezení jsou v tomto ohledu bohužel nemalá.

Kostým je totiž stavěný tak, že bude vyhovovat pouze těm, kteří měří něco mezi 172 a 182 centimetry a mají standardní postavu.

Foto: www.anovos.com

Samotné brnění se skládá ze dvou částí - vnitřní a vnější. Ta vnější, viditelná, je vyrobená z ABS plastu. Každý centimetr uniformy byl vyroben tak, aby co nejpřesněji odpovídal těm uniformám, které jste mohli vidět ve filmech. Vnitřní část pak tvoří dvoudílné upnuté oblečení, které je pro vaše pohodlí v převleku nezbytné.

Kůže a latex

Zajímavé jsou i rukavice, které jsou vyrobené z kůže a umělého materiálu. Kolem zápěstí si pak uvážete přezku, která vám rukavice zajistí na rukou. Pásek má praktické kapsičky, abyste u sebe mohli mít i nějakou tu bankovku, klíče nebo třeba i mobilní telefon. Zatímco je celá spodní část kostýmu z latexu, boty jsou vyrobené výhradně z kůže.

Foto: www.anovos.com

Na stránkách firmy si pak zájemci jen zadají konkrétní velikosti jednotlivých částí obleku včetně bot a pak už můžou jen čekat. Uniformy stormtrooperů budou zákazníkům odeslány totiž až v září. A ještě na něco jsme pozapomněli - cena kostýmu je vskutku vysoká. V případě zájmu si připravte 167 000 korun za složený kostým. Pokud si jej umíte složit sami, vystačíte s 54 000 korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám