Hlavní obsah

S elektrickým offroad skateboardem se otevírají nové možnosti zábavy

Novinky, nčs

Milovníci skateboardingu se v naprosté většině musejí omezovat stavem cest. Malá kolečka na hrbolatých či nezpevněných cestách totiž nemají příliš velkou šanci. Nyní se díky terénnímu elektrickému skateboardu nabízí možnost holdovat svému koníčku i v přírodě.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Elektrický skateboard s názvem Cycleagle je určen spíš pro milovníky přírody. S offroadovým vozítkem se totiž můžete vydat na místa, kam by se obyčejný skateboard dostal jen stěží.

Na jedno nabití ujede Cycleagle až 22 kilometrů a dokáže vyvinout rychlost přes 40 kilometrů v hodině. Deska je vyrobena ze speciálního hliníku a je chráněna vrstvou z uhlíkových vláken, což zaručuje přijatelnou váhu pod 20 kilogramů.

Nástrahy nezpevněných cest pak majitel může překonávat ve výšce zhruba 15 centimetrů nad zemí, což je výš než u mnoha ostatních skateboardů.

Výrobce kromě dražší varianty s pohonem na všechna čtyři kola nabízí i levnější verzi s pohonem pouze na jedné nápravě. Ani tak však neočekávejte levnou zábavu.

Luxusní prasátko, kvůli kterému budete muset rozbít prasátko

Muži

Vzhledem k tomu, že je zatím vyrobeno pouze několik prototypů, mají zákazníci možnost pořídit si v předprodeji levnější verzi za 1480 dolarů (36 500 korun), čtyřkolka vyjde v přepočtu o 12 tisíc dráž. Plánovaná cena v maloobchodech je pak ještě podstatně vyšší a šplhat může v přepočtu až ke sto tisícům korun.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám