Hlavní obsah

Restaurace zveřejnila výzvu pro své hosty. Času málo, jídla hodně

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Výzvy pro jedlíky tady byly, jsou a budou. Ať už jde o množství pozřeného jídla, nebo dobu, za jakou jej do sebe jedlík nasouká - takové výzvy patří k velmi oblíbeným. Australská restaurace nyní vyzývá k souboji milovníky párků v rohlíku.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Na talíř, tedy spíš prkno, před vás postaví tři kilogramy vážící hotdog s hranolky a řeknou, že máte přesně půl hodiny na to, aby ve vás jídlo zmizelo.

Pokud se tak stane, máte od restaurace jídlo v hodnotě 50 australských dolarů (820 korun) zdarma, navíc dostanete voucher na dalších 50 dolarů, tričko a podnik umístí vaší fotografii na zeď. Jestli jako projev úcty, nebo varování, to už není jasné.

Bohužel není možné se pro výzvu rozhodnout spontánně u třetího piva, protože restaurace potřebuje alespoň 24 hodin na přípravu. O to honosnější ale následný „obřad” bude.

Majitel restaurace vytvořil výzvu pro své hosty. Prakticky nejde splnit

Muži

Jakmile restaurace svoji výzvu zveřejnila, zaplavily jejich sociální sítě komentáře internetových hrdinů, kteří se kasají, že takovou „porcičku” zvládnou za dvacet minut. Ti obezřetnější se nasytí už při pouhém pohledu na fotografii.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám