Hlavní obsah

Randění v karanténě aneb Kde je vůle, tam se způsob najde

Novinky, nčs

Že i v době karantény je prostor pro lásku a randění, dokazuje Američan Jeremy Cohen, jehož dvoření sousedce v New Yorku se stalo hitem internetu. Dvojice má za sebou už dokonce první rande, uvedl server Independent.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Cohen si během karantény všiml tancující dívky na střeše sousedního domu a z letmého zamávání vznikl neotřelý nápad. Mladý muž z Brooklynu použil dron, na který nalepil papír se svým telefonním číslem a odletěl lásce naproti.

A povedlo se. Tori, jak se žena jmenuje, skutečně napsala a souhlasila s karanténní večeří. Prostřené stoly bezpečně desítky metrů od sebe, jídlo z mikrovlnky, mobilní telefon s videohovorem na stole a první rande mohlo začít.

Vzhledem k tomu, že šlo všechno podle plánu, mohlo dojít i na osobní schůzku. Ani tentokrát to však nebyl všední zážitek. Na Tori totiž Cohen čekal v nafukovací bublině a společně se vydali na procházku New Yorkem. Výjimečnou situaci tak muž dokázal perfektně využít ve svůj prospěch, protože se zdá, že oba mladí lidé si rozumí velmi dobře.

Bývalý policista si z hospůdky udělal pracovnu, odkud pomáhá lidem

Muži

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám