Hlavní obsah

Herec Matt LeBlanc bude pokračovat jako moderátor Top Gearu

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký herec Matt LeBlanc bude i nadále moderovat motoristický pořad Top Gear. V pondělí to oznámila stanice BBC, která pořad vysílá. LeBlanc podepsal smlouvu na dvě série.

Foto: Profimedia.cz

Matt LeBlanc

Článek

Herce, který do Top Gearu naskočil po konci Clarksona, Maye a Hammonda, doplní v pořadu Chris Harris a Rory Reid. Ve vysílání se budou pravidelně objevovat i zbylí účastníci minulé série Eddie Jordan, Sabine Schmitzová a pochopitelně i maskovaný jezdec Stig.

Potvrzením LeBlanca tak končí nejistota, která panovala po rezignaci Chrise Evanse. Ten měl být hlavní tváří nové verze pořadu, ale diváci si ho příliš neoblíbili. Top Gear měl pod jeho taktovkou navíc mizernou sledovanost. [celá zpráva]

„Matt se stal minulou sérii díky svému humoru, vřelosti a nadšením do aut velmi populárním u diváků, takže jsem nadšený, že se rozhodl vrátit a dál pro nás pracovat,“ uvedl ředitel studií BBC Matt Linsey.

Pokračování LeBlancovy moderátorské štace není velkým překvapením, sám herec totiž minulý měsíc prohlásil, že by se do pořadu rád vrátil.

Extra Gear také pokračuje

BBC ve zprávě dodala, že Reid a Harris, kteří si taktéž získali oblibu u diváků, budou kromě hlavního pořadu pokračovat i v dodatku Extra Gear, který se vysílal po Top Gearu a nabízel pohled do zákulisí a další scény.

Svůj nový pořad s názvem The Grand Tour nadále chystají i Clarkson, May a Hammond. Minulý týden byla po dlouhém čekání oznámena premiéra první epizody. Vysílat se bude 18. listopadu. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám