Hlavní obsah

Skotský pivovar uvařil speciál do vysokých nadmořských výšek

Skotský pivovar BrewDog má pro nadšence piva originální nabídku. Jedná se o zpáteční let z Londýna do Columbusu, během něhož budou účastníci ochutnávat zlatavý mok vyrobený speciálně do vysokých nadmořských výšek. Výlet, který se má uskutečnit na konci února příštího roku, vyjde na 1250 liber (asi 36 tisíc korun). Cena zahrnuje i ubytování v pivním hotelu, který pivovar před nedávnem otevřel.

Foto: BrewDog

Pivovar nabízí ochutnávka svého piva vysoko nad zemí.

Článek

Pivovar sídlící ve skotském Aberdeenshire na svých webových stránkách píše, že se jedná o výlet, na který jeho účastníci nikdy nezapomenou.

Harmonogram zájezdu je takový, že 21.2.2019 nasednou na londýnském letišti Stansted do Boeingu 767, na jehož palubě budou během letu směřujícího do amerického Columbusu moci ochutnávat pivo, které pivovar vyrobil speciálně na podobný typ příležitostí.

Nejenom, že by tento zlatavý mok ve vysoké nadmořské výšce neměl přijít o svou nezaměnitelnou chuť a vůni, ale zážitek z jeho konzumace by prý měl být vysoko nad zemí dokonce ještě lepší.

Jakmile letadlo přistane na letiště v Columbusu, účastníci se nejprve přesunou na prohlídku americké pobočky pivovaru a následně do nedávno otevřeného pivního hotelu s názvem DogHouse, kde budou následující čtyři dny ubytovaní. Po pivním dobrodružství v USA se pak stejným letadlem vrátí zpět do Anglie.

„V minulosti jsme vzali pivo do hlubin moří, teď směřujeme k nebi. Bude to zážitek jako žádný jiný. Přizpůsobili jsme let tak, aby zajistil optimální pivní potěšení - od jídla, zábavy, leteckého personálu a především piva speciálně uvařeného do vysokých nadmořských výšek,“ svěřil se spoluzakladatel pivovaru James Watt.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám