Hlavní obsah

Inspirace pro všechny: Zabránil rvačce, a dokonce přiměl mladíky podat si ruce

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Poprat se je jednodušší než bitce zabránit. V tom se shodne asi většina z nás. Američan Ibn Ali Miller z Atlantic City se však rozhodl, že nebude nečinně přihlížet tomu, jak se chtějí dva nezletilí poprat a zasáhne. Svými slovy je přiměl šarvátky zanechat, a dokonce je i přiměl podat si ruce. Celá situace byla zachycena na video a rychle se po internetu rozšířila.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Američan byl oceněn za to, že zastavil bitku teenagerůVideo: Reuters

 
Článek

Šestadvacetiletý Američan Ibn Ali Miller je oslavován za to, že minulé pondělí vkročil mezi dva teenagery a přerušil začínající bitku mezi nimi. Co je však důležité, je způsob, jakým tak učinil. A nyní se mu za to dostalo ocenění od tamější radnice.

Video ukazuje Millera, jak mluví k mladým hochům o charakteru a následcích. Říká jim, že se jim smějí ostatní děti, které se přišly na jejich bitku podívat.

Potřebují pracovat na své povaze

„Z ničeho nic přišel z automobilu. Vypnul motor a vystoupil. Vůbec se mu to nelíbilo. Řekl, že neodejde, dokud si nepotřeseme rukama na znamení usmíření,” uvedl 15letý Jamar Mobley, jeden ze dvou „rváčů”.

„Nejenže se rozhodli nebojovat, ale potřásli si i rukama na znamení jednoty. Nepotřebují basketbalové míče, nepotřebují tančit a nepotřebují žádné kurzy na to, aby udělali backflip (skateboardový trik - pozn. red.). Potřebují pracovat na své povaze,” uvedl Miller, který je za tento svůj počin nyní chválen po celém světě. Mimo jiné mu už pocty vysekli hudebník Snoop Dogg či basketbalista Lebron James.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám