Hlavní obsah

V Praze předvedli svůj um američtí Pit Boys

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

U příležitosti již pátého ročníku pražského Burgerfestu předvedla o víkendu návštěvníkům své grilovací schopnosti americká partička BBQ Pit Boys. Borci přijeli stylově na harlejích a v jejich čele stál sám zakladatel Bob Ahlgren.

Pit Boys a jejich návštěva BurgerfestuVideo: Novinky

 
Článek

Pit Boys, kteří se proslavili svými videorecepty zveřejňovanými na internetu, se na akci neobjevili poprvé, v Praze byli už loni. A vrátili se rádi.

„Praha je fantastické místo, miluju to tu. Je to naše oblíbené město,“ řekl Novinkám Ahlgren, který se svými kuchaři cestuje po celém světě.

Šedovlasý Američan, kterého v davu rozhodně nepřehlédnete, začal zveřejňovat grilovací videa v roce 2007. Zábava pro pár přátel se postupně rozrůstala, stále však měla stejný základ – dobré jídlo.

Časem Ahlgren spustil ke kanálu na YouTube i webové stránky a začal prodávat reklamní předměty, které si vyžádali sami fanoušci. Těch už Pit Boys dle svých slov mají zaregistrováno přes pět miliónů.

Je to o zábavě

Na Burgerfestu, který se stejně jako loni konal na holešovickém výstavišti, si mohli fanoušci prohlédnout jejich práci opravdu zblízka. Borci se s návštěvníky mísili, a tak nebyl problém si s nimi i popovídat.

Svou kuchařskou show začali v sobotu krevetovým burgerem s ananasovou omáčkou, který pak přihlížející samozřejmě mohli ochutnat (pokud na ně zbylo). Po devíti letech už je pro Pit Boys samozřejmě těžší vymýšlet nové a zajímavé recepty, do nějakých šíleností se ale pouštět nehodlají.

„Pit Boys vždycky byli originální. Vezmeme jídlo a připravíme ho zábavně. Chceme být větší, organicky růst,“ dodal Ahlgren.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám