Hlavní obsah

Rýpání se mezi zuby může přinést i požitek

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Znáte takovou tu chvíli, kdy dojíte jídlo, jazykem si přejedete po zubech a cítíte, že máte mezi nimi skoro více jídla, než jste pozřeli? A ještě k tomu jste mezi lidmi a nemáte po ruce párátko? Tak přesně tuto vaši potíž by měl řešit nový produkt - a to ještě s bonusem navíc. Párátka ochucená alkoholem jsou něčím, co ocení jistě mnoho mužů.

Foto: Daneson

Párátka marinovaná v alkoholu jsou už realitou. Drahou realitou

Článek

Není nic uspokojivějšího než spořádat velký šťavnatý steak (vegetariáni, vegani, vitariáni a králíci prominou). A stejně tak není nic otravnějšího než poté dostávat z mezizubních prostorů masová vlákna. A když už utratíte nějakou tu stokorunu za vyzrálý kus hovězího, možná byste následně i mohli sáhnout po něčem dostatečně důstojném.

Na rozdíl od běžných párátek jsou párátka Daneson ochucená, a tak si do nich člověk po použití docela rád žvýkne. Přicházejí ve dvou příchutích - skotská whisky a bourbon. Párátka se prodávají v malém stylovém balení uzavřeném korkem.

Párátko za jeden zlatý

A vzhledem k tomu, že žvýkání párátek je takovým drobným nešvarem mnoha mužů, je možné, že je budou někteří využívat i jako takové drobné uklidnění na místech, kde alkohol není běžně povolen. Tedy třeba v kanceláři ke konci směny, která se táhne a vás to přitom táhne někam úplně jinam.

Stálo by však za to si vypočítat, zda by nebylo levnější koupit si láhev skotské a namarinovat si v ní vlastní párátka. Do balení se totiž vejde 12 jednotlivých párátek. Prodávají se po čtyřech baleních, která vyjdou na 36 dolarů, tedy asi 880 korun. Ano, počítáte správně. Jedno párátko vás tak bude stát bezmála dvacetikorunu.

Reklama

Výběr článků

Načítám