Hlavní obsah

Hračky pro přerostlé kluky si získaly malé i velké

Novinky, jky
Dubaj

Každý muž je jen přerostlý kluk - přesně na tuto minci sází každoročně organizátoři festivalu a výstavy hraček pro dospělé Big Boys Toys. A ani letos nemohli být zklamáni odezvou návštěvníků.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Na veletrhu hraček pro velké kluky se baví staří i mladíVideo: Reuters

 
Článek

Dubajský festival hraček každým rokem předvádí to nejmodernější a nejzábavnější, co se na poli hraček či spíše gadgetů objevilo. Ať už jde o terénní čtyřkolky, superrychlé motocykly či skútr, který se zvládá sám vyvažovat - to vše bylo v Dubaji vystavené a část z toho si mohli návštěvníci i na vlastní kůži vyzkoušet.

Na smysly všech přítomných pánů však neútočily jen nejmodernější a hlavně stylové jednostopé dopravní prostředky, ale také třeba cennosti, které si však mohli dovolit zřejmě jen zdejší šejkové. To mluvíme třeba o takové ručně vyráběné zlaté hrací skříňce, která prý zaručeně muže uvede myšlenkami zpět do jejich dětství.

Vysoké ceny

„Cítím se tu znovu jako dítě, když mě obklopují všechny ty hračky a vychytávky. A kdybych si to mohl dovolit, tak bych si koupil od každé jeden kousek,” uvedl kanadský turista, který se označil jako Hank.

Velké množství výrobců hraček vidí dubajský veletrh jako dobrou příležitost ukázat světu své novinky a dopřát svým produktům trochu mediální pozornosti. Naprostá většina návštěvníků si však vzhledem k velmi vysokým cenám vystavených vychytávek, spíše jen užívá chvíle mezi hračkami, o kterých doma běžně pouze sní...

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám