Hlavní obsah

Stovky podpisů. Hovory o pařbách. Johnny Depp baví Vary

Lenka Hloušková, Novinky, Lenka Hloušková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Dlouhé hovory s fanoušky. Stovky rozdaných podpisů. Řada selfíček s obdivovateli. Johnny Depp se na MFF v Karlových Varech ukázal jako mimořádně vstřícná hollywoodská hvězda. Ve Velkém sále hotelu Thermal, po uvedení snímku Hrnec zlaťáků: Pár drinků s Shanem MacGowanem, navíc skoro půl hodiny debatoval s diváky.

Johnny Depp: o mixážním pultu a (ne)nahraném zvukuVideo: kviff.tv

 
Článek

S hlavní postavou filmu ho pojí více než třicet let přátelství. „Když jsem ho viděl poprvé, říkal jsem si, panebože, tenhle člověk nepřežije dalších čtrnáct dnů.“ Na podiu Depp seděl s dalšími třemi členy delegace, která film přijela na MFF KV uvést. Do hovorů tak vstupovali i další: Stephen Deuters, Victoria Clarke, režisér Julien Temple.

Všichni společně vzpomínali na hlavní postavu snímku: na Shanea, ústřední postavu legendární kapely The Pogues.

Johnny Depp poděkoval ve Varech česky. A za obřího potlesku uvedl film o slavném muzikantovi

MFF KV

Victoria Clarke je manželka Shanea MacGowana, zná ho tedy velmi dobře. „On má vaši zemi velmi rád. Má taky rád vaše pivo,“ zmínila mimo jiné s tím, že Shane byl nadšený, když se dozvěděl, že se film bude ve Varech promítat. Poděkovala také režisérovi, že snímek natočil.

Šíp uprostřed mozku

Johnny Depp vzápětí zavzpomínal, že jej s Shanem pojí skutečně pevné přátelství, během něhož leccos zažili a vypili. Vlastní kocovinu pak popisoval jako momenty, kdy má „šíp uprostřed mozku.“

Foto: Petr Horník, Právo

Victoria Clarke si dění v sále pro manžela nahrávala.

A jelikož snímek zachycuje život žijící osoby, jeho protagonista do něj stále živelně vstupoval. Depp proto dlouho také přemýšlel nad otázkou, jakou nejkurioznější, nejvtipnější historku s Shanem zažil.

Foto: Petr Horník, Právo

Johnny Depp a Victoria Clarke, herečka, přicházejí k hotelu Thermal.

Pak popsal moment, jak se slavným muzikantem natáčel desku. V jeden moment měl Depp v ruce lahev bílého vína, kterou rozbil nad mixážním pultem.

„Shane vytřeštil oči a já na něj chvíli taky koukal. Pak se zeptal: máme nahraný tenhle zvuk? Za mě odpověděl zvukař: ne, nemáme, Johnny právě ten pult rozbil.“

Selfíčka a podpisy

Debata před diváky v Thermalu trvala téměř půl hodiny. Po jejím skončení se Depp spontánně začal podepisovat fanouškům. Mnozí se s ním vyfotili. Další objímal. V tom pokračoval i po odchodu ze sálu.

Foto: Petr Horník, Právo

Johnny Depp, americký herec a muzikant

Popisy rozdával i lidem, kteří na něj čekali dlouhé hodiny před hotelem. Ochotně se s nimi také fotil. Mával jim navíc i při odjezdu od hotelu.

Reklama

Výběr článků

Načítám