Hlavní obsah

Michael Caine uvedl v Karlových Varech novinku Bestsellery: Děkuji vám, že jste tu také

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čerstvý laureát Křišťálového glóbu za mimořádný umělecký přínos světové kinematografii Michael Caine uvedl ve Velkém sále hotelu Thermal svůj nejnovější film, komediální drama Bestsellery.

Záznam: Michael Caine uvádí film Best SellersVideo: Novinky

 
Článek

Snímek o dědičce proslulého nakladatelství na pokraji bankrotu a rozmrzelého spisovatele má na karlovarském festivalu světovou premiéru.

Do Karlových Varů film doprovodila režisérka Lina Roessler, producent Jonathan Vanger a hlavní hrdina Michael Caine.

Foto: Petr Horník, Právo

Michael Caine uvedl před zaplněným Velkým sálem hotelu Thermal svůj nový snímek Bestsellery.

„Když jsem poprvé přišel na plac, tak jsem se rozhlížel a uviděl jsem tam takovou krásnou herečku. A ptal jsem se, kde je režisérka, protože jsem věděl, že to točí žena, a v minulosti jsem už se ženami pracoval, ale tuhle jsem neznal. A viděl jsem filmovou hvězdu a říkal jsem si, kde je ta režisérka... A ona mi řekla: To jsem já. Tak jsem si pomyslel: Pane bože. Vy byste měla v tom filmu hrát, ne ho točit, jste nádherná,“ vyprávěl.

Foto: Petr Horník, Právo

Snímek měl v Karlových Varech světovou premiéru, jíž se zúčastnila i režisérka Lina Roessler.

„Když vidíte někoho krásného, tak si říkáte, že možná nemá velký talent, ale ona je opravdu fantastická režisérka a natočila skvělý film,“ uvedl herec s tím, že je velmi rád, že se snímek konečně dočkal světové premiéry.

Foto: KVIFF

Michael Caine ve své nejnovější roli spisovatele Harrise Shawa.

„Konečně jsem na světové premiéře a děkuji vám, že jste tu také,“ řekl Caine zaplněnému sálu.

V pátek Michael Caine během zahajovacího ceremoniálu MFF KV převzal Křišťálový glóbus za mimořádný umělecký přínos světové kinematografii.

Michael Caine převzal Křišťálový glóbus, karlovarský festival začal

MFF KV

Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary je největší filmový festival v České republice a nejprestižnější filmový festival ve střední a východní Evropě. Patří do kategorie A spolu s festivaly v Cannes, Berlíně, Benátkách, San Sebastianu, Moskvě, Montrealu, Šanghaji nebo Tokiu. Během festivalu bude uvedeno celkem 120 filmů, z toho 32 budou premiéry.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám