Hlavní obsah

Anna Fialová po vzoru své postavy věkové rozdíly ve vztahu neřeší

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary

O tom, co vše může způsobit bolavý zub a velmi silná anestézie, ví v novém filmu Jiřího Vejdělka Bezva zuby na zásnuby své zamilovaný pár Anna Fialová a Jiří Langmajer. Zvlášť, když chtějí výrazný věkový rozdíl obhájit u rodičů. Snímek je součástí série komedií, které Vejdělek natočil pro Českou televizi. Novinkám jej přiblížila Fialová, která se svěřila, že věkové rozdíly ve vztahu nepovažuje za problém.

Anna Fialová po vzoru své postavy věkové rozdíly ve vztahu neřeší

 
Článek

„Chystám se vzít si Jiřího Langmajera, mám ještě jedno dítě z předchozího nemanželského vztahu a příběh je o tom, že rodiče přijedou na večeři, kde by je chtěl přítel, jak se patří, požádat o moji ruku,” nastínila svou roli i zápletku nové komedie mladá herečka Anna Fialová.

Už tak komplikovanou výchozí situaci, kdy se rodičům dcery nepozdává výrazný věkový rozdíl zamilovaného páru, naruší bolavý zub a příliš silná anestézie.

Foto: Mikuláš Křepelka, Česká televize

Z komedie Bezva zuby na zásnuby.

„Stane se taková nešťastná shoda okolností, že Jirku bolí zub, běží na ambulanci, tam mu píchnou anestézii a můj tatínek si myslí, že si chystám vzít chlapa po mrtvici,” doplnila Fialová.

I když se sama do podobných pikantních situací v osobním životě nedostala, s věkovým rozdílem ve vztahu by neměla problém. „Myslím, že to nehraje roli, když to funguje a lidé se mají rádi. Je to na každém,” zmínila.

Vagnerová o novém filmu Hranice lásky: Měla jsem v plánu navštívit swingers party

MFF KV

Dodala také, že z výsledného filmu je nadšená zejména i díky svým hereckým kolegům: „Já si opravdu upřímně myslím, že je to osvěžující krásná komedie a když jsem četla scénář, tak jsem se opravdu doma bavila. Je to opravdu hezké. Je to vyřešení nějakých rodinných problémů a Jiří Langmajer tam opravdu hraje strašně milého rodinného typa. I rodiče jsou tam kouzelní.”

Komediální série o zdravotních neduzích

Komedie Bezva zuby na zásnuby je jednou ze čtyř komedií, které pro podzimní vysílání České televize napsal scenárista Marek Epstein a natočil režisér Jiří Vejdělek. Ten Novinkám také přiblížil proces, jakým do svých filmů obsazuje herce.

Režisér Jiří Vejdělek představuje čtyři nové komedie, které natočil pro Českou televizi

„V každé věci se snažím obsadit lidi tak, abyste tam měli například herce, které znáte a které máte rádi, a dát jim roli, ve kterých jste je ještě neviděli. A pak jsem rád, když scénář a příběh umožňují objevit někoho nového a ještě neokoukaného,”

Do další z jeho nových komedií tak obsadil například svoji „dvorní” herečku Elišku Balzerovou, naopak s herečkou Annou Fialovou, která letos už zazářila jako mladá Iveta Bartošová v třídílně sérii Iveta, na větším projektu spolupracuje poprvé.

Barešová: Naučila jsem se mrtvole přivazovat hlavu

MFF KV

„Když někdo na kamerových zkouškách předvede hezký výkon, ale pro roli se typově člověk nehodí, tak si ho většinou pamatuji, což je příklad Aničky, kterou jsem viděl na zkouškách poprvé v sedmnácti letech,” přiblížil Vejdělek s tím, že s jejím výkonem na place byl spokojený.

Čtyři humorné komedie

Snímek Bezva zuby na zásnuby s Annou Fialovou a Jiřím Langmajerem je součástí série čtyř komedií, které se točí kolem humorných a trapných situací, které vznikají z různých zdravotních neduhů, jenž nejsou tak horké, jak se na první pohled zdají. Další filmy v sérii mají názvy Ledviny bez viny, S písní v tísni a Ruce v záloze.

Jan Budař: Prince Mamánka jsem připravoval sedm let. Do kin jde v říjnu

MFF KV

„Kdybyste si to všechno nepamatovali, tak jakmile na podzim letos uslyšíte nějaký název, který se rýmuje, rozhodně si to pusťte,” zavtipkoval Vejdělek.

Tvůrci společně s herci nové komedie představili na 56. ročníku Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary v úterý v Domě ČT.

Reklama

Výběr článků

Načítám