Hlavní obsah

MFF KV se vyjádřil k podpoře karlovarského festivalu společností Česká zbrojovka

Vedení Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech v pondělí po poledni vydalo své vyjádření k podpoře akce Českou zbrojovkou. Toto spojení v neděli zkritizovaly desítky českých filmařů a filmových tvůrců.

Foto: KVIFF

Plakát 54. ročníku MFF KV

Článek

Novinky.cz vyjádření uvádějí v celém rozsahu.

Obsah vyjádření

Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary se jako akce s dlouholetou tradicí spojuje s tradičními českými značkami. Česká zbrojovka, založená v roce 1936, patří k těm, které představují základy domácího strojírenského průmyslu. Právě tradiční české firmy a značky, včetně České zbrojovky, pomohly v loňském roce, po odchodu generálního partnera pouhé tři měsíce před začátkem přehlídky, zabezpečit její konání a festival pro filmaře i diváky udržet.

Česká zbrojovka podporuje celou řadu kulturních akcí, věnuje prostředky charitativním nadacím a fondům solidarity a pomáhá tak potřebným ve složitých životních situacích. Pravidla podnikatelské činnosti deklaruje ve vlastním, veřejně dostupném Etickém kodexu.

Vedení MFF KV si váží spolupráce s tradičními českými firmami, jakou je i Česká zbrojovka, které poskytují nezbytnou podporu pro zachování kvality filmového festivalu pro všechny návštěvníky a také vytvoření filmařské platformy, která otevírá desítkám tvůrců cestu k další umělecké realizaci.

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám