Hlavní obsah

Tonda Blaník dostal doživotní zákaz vstupu do Varů

Novinky, Lenka Hloušková
Aktualizováno

Tvůrci Kanceláře Blaník představili v pátek v Karlových Varech nový díl Selfíčko s Gerem. Zároveň v zcela zaplněném sále odvysílali sedm dílů, které se nejvíce v minulosti líbily divákům.

Kancelář Blaník ve VarechVideo: Novinky

 
Článek

„Natočili jsme zhruba čtyřicítku dílů. Zpočátku jsme vše dělali pro zábavu. Ale dívá se na nás čím dál více lidí. Hodně fanoušků. Děkujeme jim za to,“ řekl publiku za Kancelář Blaník Milan Kuchynka.

Tvůrci seriálu nechali do konce června fanoušky hlasovat, jaké části by se měly ve Varech objevit. Na konec se promítala zlatá edice, respektive sedmička: Nadsobotka, Opencard, Krtek a kunda, První máma, Biobabiš, Růžička a syn, Jaňule a Peťule.

Foto: Jan Handrejch, Právo

V publiku seděl i Jiří Bartoška s rodinou.

Jako zlatý hřeb pak přišel díl natočený v pondělí na festivalu: Selfíčko s Gerem. „Je to světová premiéra,“ řekl k jeho uvedení umělecký ředitel festivalu Karel Och. Promítání si nenechalo ujít celé vedení mezinárodní akce. V sále jej zhlédl mimo jiné prezident Jiří Bartoška, který si v něm i zahrál.

Podařilo se na konec Tondovi Blaníkovi dostihnout idol? A co ještě zvládl prodat ve Varech? Podívejte se sami. Na Facebooku bude díl zveřejněný v pátek kolem osmé večer. Na Stream.cz pak během sobotního dopoledne!

Já jen prozradím, že Tonda Blaník se na festival doživotně nepodívá...

Reklama

Související články

Kancelář Blaník na filmovém festivalu

Podtitulem 50. ročníku Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary je motto, které je věnováno jeho fanouškům: Naše hvězdy jste vy. Tonda Blaník je...

Výběr článků

Načítám