Článek
Keitel, který získal v Karlových Varech Křišťálový glóbus již před jedenácti lety, ochutnal tradiční českou dobrotu v pátek při slavnostní večeři, která pro něj byla přichystána v Grandhotelu Pupp.
„Jako hlavní chod se podávala dorůžova pečená hovězí svíčková na smetaně s brusinkami a karlovarský knedlík,“ prozradila ředitelka GH Pupp Andrea Pfeffer Ferklová. Než se ale Keitel dostal k hlavnímu chodu, servíroval se samozřejmě předkrm.
„Podávali jsme paštiku z králičích jater v mandlovém kabátku, želé ze zeleného jablka a cumberland omáčku,“ pokračovala ředitelka světoznámého hotelu.
„Jako dezert na závěr byla pečená čokoláda s mousse z bílého jogurtu a omáčka z lesního ovoce,“ dodala Ferklová.
Keitel neměl žádné výjimečné přání během pobytu v GH Pupp. „Byl to velmi milý host, v Karlových Varech a v Grandhotelu Pupp pobýval již podruhé. Jsme rádi, že tentokrát mohl využít také naše nové spa s bazénem a saunami,“ uvedla Ferklová.
Americká filmová hvězda neodjížděla s prázdnou. „Věřím, že dárky , které od nás dostal, se mu budou líbit. Jako vždy jsme zvolili českou tradici a zejména dárky, které charakterizují náš hotel,“ uzavřela Ferklová.