Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Superhrdinka s barevnými culíky na českou komedii nestačila

Novinky, kat

Jarní počasí o víkendu moc lidí do kin nenahnalo. S pouhými 29 643 diváky se na prvním místě žebříčku návštěvnosti českých kin stále drží komedie Příliš osobní známost s Tatianou Dykovou a Petrou Hřebíčkovou v hlavních rolích. Na záda jim dýchá poněkud střelená superhrdinka v podání Margot Robbie ve filmu Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn).

Foto: Bioscop

Tatiana Dyková a Janko Popovič Volarič ve filmu Příliš osobní známost.

Článek

Příliš osobní známost je česká komedie o dvou kamarádkách a jejich nejen milostném životě. Zatímco Natálie je šťastná svobodná třicátnice se slibně rozjetou kariérou, její nejlepší kamarádka Simona je čerstvě rozvedená a snaží se vyrovnat s tím, že její jedenáctiletý syn dal přednost životu se svým otcem. Jak už to tak bývá, oběma dámám zkříží cestu muži. Simona zahání chmury v náruči temperamentního umělce Viktora, Natálie se seznámí s neodolatelným vdovcem Markem, jeho dcerkou a starostlivou tchyní, která přítomnost dalšího ženského prvku v domácnosti bere jako příležitost připomenout si, jaké to je po dlouhé době znovu randit.

Na druhé místo vtrhla komiksová superhrdinka Harley Quinn se svým emancipovaným dámským gangem. Po rozchodu s Jokerem se snaží střelená blondýnka s charakteristickými barevnými culíky začít nový život, což bez jeho ochrany není snadné. V hlavní roli filmu Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn), který volně navazuje na Sebevražedný oddíl z roku 2016, se představí Margot Robbie.

Foto: Warner Bros.

Margot Robbie je hlavní hvězdou filmu Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn).

Třetí příčka patří s velkým odstupem dramatu Petra Zelenky Modelář. Tentokrát se jedná o příběh dvou kamarádů, kteří provozují půjčovnu dronů. Zatímco majitel firmy přezdívaný Plech v podání Jiřího Mádla sní o velkých penězích, jeho parťák, chemik a letecký navigátor Pavel v podání Kryštofa Hádka chce napravit svět. S drony například monitorují elektrárny nebo sprejují ze vzduchu Petřínskou rozhlednu - brzy jim však nestačí ani to a „zábava” se jim poněkud zvrhává...

Nejnavštěvovanější filmy v ČR
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.1.Příliš osobní známost29 643
2.-Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn)29 008
3.57.Modelář16 242
4.2.Tlapková patrola: Vždy ve střehu14 795
5.-Super Mazlíčci12 368
6.3.Dolittle11 700
7.5.Králíček Jojo11 392
8.7.Gentlemani9 847
9.4.Jumanji: Další level8 054
10.8.Malé ženy7 054
Zdroj: Unie filmových distributorů

Jaké filmové premiéry nás čekají v roce 2020?

Film

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám