Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Komedie Vyšehrad: Fylm stále s přehledem vede

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Žebříček návštěvnosti českých kin vede komedie Vyšehrad: Fylm. Následuje další komedie Po čem muži touží 2.

Foto: Bioscop

Průšvihář Lavi vtrhl do kin.

Článek

Komedie Vyšehrad: Fylm o fotbalistovi „dementovi“, jehož kariéra zamířila směrem ke dnu, české diváky zjevně hodně baví. Bývalá hvězda Julius Lavický se věnovala hlavně alkoholu a drogám, ale stárne a rozhodne se oženit.

Bohužel se ukáže, že rodinu si nechtěně založil už dříve s úplně jinou partnerkou, kterou si nepamatuje. A ta mu chlapečka dokonce na čas svěří. Může fotbalový dement vychovávat dítě? Jakub Štáfek v hlavní roli se o to pokusí.

Na druhém místě je česká komedie Po čem muži touží 2. V prvním díle se Jiří Langmajer ocitl v ženském těle. Nyní psycholožka Irena (Anna Polívková) dostává výpověď z nájemní smlouvy v domě, kde má ordinaci, a vzápětí přistihne svého přítele při nevěře. Nejlepším lékem na životní trable je vyrazit s kamarádkou Marcelou (Tereza Kostková) na víno. Kroky opilé Ireny následně vedou do stanu vědmy Zoltany (Zuzana Kronerová), kde vysloví osudové přání: Chci bejt chlap!

Foto: CinemArt

Žena v mužském těle. Jiří Langmajer se musel naučit typické ženské pohyby. Některá gesta prý okoukal od své manželky.

Ráno se Irena probudí v těle, které nenávidí, ale poté, co opadne prvotní šok, má možnost zjistit, jací muži vlastně doopravdy jsou.

Třetí je Ježek Sonic 2. Doktor Robotnik uvázl na Houbové planetě. Jakmile se mu z ní ale podaří uniknout, spojí síly s ježurou jménem Knuckles, která má podobné schopnosti jako Sonic. Dvojice „padouchů” jednak prahne po pomstě Sonicovi, ale i po ovládnutí nekonečného zdroje energie, který by z Robotnika udělal vládce celé planety.

Nejnavštěvovanější filmy v ČR
poziceminulý týdenfilmpočet návštěvníků za víkend
1.1.Vyšehrad: Fylm102 497
2.-Po čem muži touží 274 041
3.3.Ježek Sonic 229 447
4.2.Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství28 456
5.4.Zlouni14 817
6.6.Seveřan5 453
7.5.Známí neznámí5 009
8.9.Proměna4 496
9.8.Poslední závod3 881
10.13.Tajemství staré bambitky 22 444
Zdroj: Unie filmových distributorů

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám