Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Kina byla poslední víkend otevřená, lidé moc nechodili

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Minimální návštěvnost kin doprovázela poslední víkend před jejich zavřením kvůli vládním opatřením. Poslední diváci chodili většinou na české filmy Bábovky a Šarlatán.

Foto: Cinemart

Jana Plodková (Bábovky)

Článek

Melodramatické Bábovky, ve kterých si zahráli Ondřej Vetchý, Lenka Vlasáková, Jana Plodková, Barbora Poláková, Marek Taclík či Jiří Langmajer, mají 18 848 diváků, což v aktuální situaci stačí na první místo.

Druhý je stále film Šarlatán o léčiteli Janu Mikoláškovi, na kterého se v průběhu několika desetiletí obracely s prosbou o pomoc tisíce lidí ze všech společenských vrstev včetně nejvýznamnějších osobností politického i kulturního života. Snímek přežívá v žebříčku už osm týdnů.

Neslavných 6993 diváků vyneslo české novince Smečka třetí místo v žebříčku. Odehrává se v prostředí dospívajících hokejistů a účinkují v něm většinou mladí neherci. Drama se zabývá tématy konkurenčního prostředí, šikany, úplatků a podrazů všeho druhu. Ambiciózní rodiče tlačí děti do sportu s vidinou budoucích výdělků a nehodlají se zastavit před ničím. Děti pak často jejich bezohledné chování přejímají.

Nejnavštěvovanější filmy v ČR
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.1.Bábovky18 848
2.2.Šarlatán7 508
3.-Smečka6 993
4.3.Princezna zakletá v čase6 398
5.5.Děda postrach rodiny4 567
6.4.Tenet4 448
7.-Pro balík prachů4 106
8.-Chlast2 965
9.6.After: Přiznání2 554
10.8.Mulan1 586
Zdroj: Unie filmových distributorů

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám