Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Českým kinům stále vládne loupežník Karaba

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Diváci se pomalu vracejí do kin a chodí převážně na české filmy. Minulý víkend se udržela v čele „dvojka“ pohádky Tajemství staré bambitky, která přilákala do kin více než 64 tisíc diváků. České novince patří i třetí místo.

Foto: © Fairytale Production / Vojtěch Resler

Tomáš Klus a Ondřej Vetchý v pohádce Tajemství staré bambitky 2

Článek

V pokračování pohádky Tajemství staré bambitky 2 žije loupežník Karaba (Ondřej Vetchý) spořádaným životem a o své minulosti vypráví vnučce (Valentýna Bečková) ve třetí osobě, jako by se ho netýkala. Z prince Jakuba (Tomáš Klus) se stal král a vládne po boku Karabovy dcery Aničky (Kamila Janovičová). V nedalekém království panuje mladá královna Julie (Veronika Kubařová), která se nechá snadno obalamutit proradnými rádci Lorencem a Ferencem...

Druhé místo patří americkému filmu Uncharted, založenému na stejnojmenné videohře. Vypráví příběh profesionálního hledače pokladů Nathana Drakea (Tom Holland) od úplného začátku, tedy v době předcházející ději videohry. S kamarádem Sullym (Mark Wahlberg) se vydá pátrat po dávno ztraceném pokladu Ferdinanda Magellana. Samozřejmě ale nejsou jediní, kdo poklad hledá...

Foto: Falcon

Romantická komedie V létě ti řeknu, jak se mám pojednává o partě přátel a jejich propletených vztazích.

Třetí příčku obsadila česká novinka V létě ti řeknu, jak se mám. Je to romantická komedie o několika propletených vztazích, v níž se objeví například Tereza Kostková, Martin Hofmann, Ondřej Sokol či Jaroslav Plesl. Do top 10 se dostaly dva další české filmy – Mimořádná událost a Srdce na dlani.

Nejnavštěvovanější filmy v ČR
poziceminulý týdenfilmpočet návštěvníků za víkend
1.1.Tajemství staré bambitky 264 380
2.2.Uncharted42 684
3.-V létě ti řeknu, jak se mám32 504
4.3.Spider-Man: Bez domova14 998
5.4.Mimořádná událost12 374
6.5.Smrt na Nilu9 608
7.6.Srdce na dlani9 154
8.7.Zpívej 28 049
9.27.Haftaňan a tři mušteriéři7 056
10.8.Velký červený pes Clifford6 340
Zdroj: Unie filmových distributorů

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám