Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Česká kina pořád V síti

Novinky, Stanislav Dvořák

Žebříček návštěvnosti českých kin ještě pořád vede dokument o sexuálních predátorech V síti. Horší zprávou je, že celková návštěvnost je mizivá.

Foto: Aerofilms

Tři dospělé ženy vystupují v dokumentu V síti jako dvanáctileté dívky. Anežka Pithartová, Tereza Těžká a Sabina Dlouhá (zleva).

Článek

Na druhém místě zůstává Frčíme, animovaná fantasy režiséra Dana Scanlona. Hlasy postavičkám propůjčili slavní herci Chris Pratt, Tom Holland, Julia Louis-Dreyfusová, Octavia Spencerová, John Ratzenberger či Mel Rodriguez. Snímek vypráví o dvou elfských teenagerech, kteří se vydají na pozoruhodnou výpravu, aby zjistili, zda ve světě zůstal aspoň kousek toho magického.

Třetí je dětský Ježek Sonic. Ježek umí utíkat nejrychleji na světě, ale nemá kamarády. Ze svého lesního útočiště chodí navštěvovat dobráckého maloměstského šerifa Toma (James Marsden), ale ten se tak nepočítá, protože si Sonica při jeho rychlosti ještě nestačil všimnout.

Ježek jednou vypne elektřinu v polovině Ameriky a vláda na odhalení příčin kolosálního výpadku najme nejschopnějšího génia, šíleného Doktora Robotnika (Jim Carrey). Ten velmi brzy zavětří Sonicovu stopu.

Nejnavštěvovanější filmy v ČR
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.1.V síti6808
2.2.Frčíme3594
3.6.Ježek Sonic1666
4.3.Chlap na střídačku1600
5.5.Neviditelný1280
6.4.Lov1230
7.14.Getnleman924
8.10.V síti: Za školou725
9.9.Jumanji: Další level665
10.-Problémissky632
Zdroj: Unie filmových distributorů

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám