Hlavní obsah

Začne další seriál z nemocnice. Tentokrát se Schneiderovou a oběma Geislerovými

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podle našich televizí stále není dost seriálů o nemocnicích. Po všech Ordinacích a Sestřičkách začne od 26. ledna na Nově ještě Anatomie života. Hlavními postavami budou čtyři zdravotní sestry.

Foto: TV Nova

Anatomie života: Barbora Černá, Jitka Schneiderová, Ester Geislerová a Martina Preissová

Článek

V hlavních rolích se představí Jitka Schneiderová, Ester Geislerová, Martina Preissová a Barbora Černá, v dalších pak Aňa Geislerová, Karel Heřmánek ml., Jiří Štrébl či Ondřej Veselý.

„Vrchní sestra Helena, kterou hraju, má velmi komplikovaný osobní příběh. Její manžel je totiž už téměř dva roky v kómatu, a to velmi ovlivňuje život jí i její dvacetileté dceři,“ popsala Schneiderová.

Anatomie života se chce zabývat vyvážeností osobního a pracovního života, problémy osamělých rodičů a vedle dějových linek čtyř sestřiček se v každém díle odehrají dva výrazné epizodní medicínské případy.

Foto: Michaela Feuereislová

Aňa Geislerová

„Jana se vrací se po několika letech z mateřské dovolené. Řeší v sobě ale vnitřní touhu jít za svým snem – stát se doktorkou. Její manžel by však chtěl třetí dítě,“ uvedla o své postavě Ester Geislerová. „V době, když jsem studovala AVU, jsem v sobě i já hledala harmonii mezi dětmi, rodinou a časem na umění a studium. Tohle neustálé mateřské vyvažování máme s Janou společné,“ dodala.

Foto: Bontonfilm

Ester Geislerová

„Pořad mohou diváci sledovat již od 19. ledna výhradně na Voyo a poté každou epizodu 7 dní před její televizní premiérou. Kdo nestihl epizodu v čase televizního vysílání, může si ji zpětně po dobu 30 dnů po odvysílání v televizi přehrát na Nova Plus nebo přes červené tlačítko,” dodala PR koordinátorka Jana Lohrová.

Reklama

Výběr článků

Načítám