Hlavní obsah

Ta holčička je asi psychopat. Horor Sirotek se vrací

První ukázku nabízí pokračování hororu Sirotek. Holčičky s copy mohou být roztomilé, ale také jsou to možná psychopatické vražedkyně.

Trialer Sirotek: První oběť

 
Článek

Holka z hororu Sirotek se vrací ve filmu Sirotek: První oběť. Vyšinutá Leena byla zavřená v ústavu pro duševně choré v Estonsku. Vysoce inteligentní, promiskuitní Leena je zlo v lidské podobě, trpí řadou psychických poruch a ve svých třiceti letech vypadá jako dítě. Jednoho dne se jí povedlo z blázince utéct a odjela do Ameriky, kde se vydávala za ztracené dítě Esther ze zámožné rodiny. To se jí podařilo, ale plán se maličko zvrtne.

Jako Esther se vrací Isabelle Fuhrmanová. V prvním díle z roku 2009 coby dvanáctiletá svým výkonem a děsivostí všechny ohromila. Přestože její postava bude oproti prvnímu dílu mladší a ona sama je o plných třináct let starší, pro tvůrce pokračování byla na roli Esther první a jedinou volbou.

Foto: Bontonfilm

Isabelle Fuhrmanová

K proměně dospělé dívky ve zlou a zákeřnou holku použil režisér kombinaci make-upu, optických filmových triků s perspektivou a dva dětské herce jako dubléry.

První horor Sirotek (2009) sice v českých kinech neběžel, ale na internetu si získal značnou popularitu.

Reklama

Výběr článků

Načítám