Hlavní obsah

Štěpán Kozub hraje youtubera v komedii Shoky a Morthy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Komedie režiséra Andyho Fehu Shoky & Morthy: Poslední velká akce má vstoupit do kin 5. srpna. Hlavních rolí se ujali Štěpán Kozub a Jakub Štáfek.

Shoky & Morthy: Poslední velká akce

 
Článek

Pranky, fórky, a hlavně akce. To je náplň života dvou youtuberů s rozjetou kariérou Shokyho a Morthyho do chvíle, kdy se jeden z jejich vtípků vymkne kontrole.

Příběh, který napsali společně Andy Fehu a Ondřej Kopřiva, je určen hlavně, ale ne výlučně mladým divákům.

Foto: 4press

Herec Štěpán Kozub

Fenoménem youtuberství se začal režisér Andy Fehu zabývat už před mnoha lety. „Před deseti lety youtubeři v podstatě neexistovali. Pro mě jsou dnes někteří z nich novodobí tvůrci. Fascinují mě jejich témata, jako například pranky, kanadské žertíky, kdy jeden druhého napálí a snaží se navzájem dostat. Zajímá mě i aspekt pohrávání si s realitou – co je pravda, co skutečnost nebo jen video. A fenomén youtuberství se s tím dobře pojí,“ řekl Andy Fehu.

Foto: Bionaut

Štěpán Kozub a Jakub Štáfek

Zajímavý je podle něj fakt, že zatímco pro něj jako teenagera bylo skoro nemožné sehnat techniku na natáčení, dnes lze vše jednoduše natočit na mobil a pomocí pár kliků oslovit desetitisíce lidí.

Reklama

Výběr článků

Načítám