Hlavní obsah

První ukázka. Pokračování Predátora se odehrává mezi indiány

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký snímek Prey, který právě zveřejnil trailer, navazuje na legendárního Predátora z osmdesátých let.

Trailer filmu Prey

 
Článek

Prey se odehrává před 300 lety v Severní Americe mezi Komanči. Bojovná dívka Naru vyrostla mezi lovci, a když se objeví neznámý nepřítel, chce chránit svůj kmen. S lukem a šípy se  postaví Predátorovi, který disponuje high tech vybavením. Nastane brutální souboj v divoké přírodě.

Film režíroval Dan Trachtenberg podle scénáře Patricka Aisona. Na známých hereckých hvězdách nestojí, hlavní role dostali mladí herci jako Amber Midhunderová, Dane DiLiegro, Stormee Kipp a Stefany Mathiasová.

Foto: 20th Century Studios

Z filmu Prey

První Predátor režiséra Johna McTiernana šel do kin v roce 1987 a stala se z něj kultovka. Zahráli si v něm Arnold Schwarzenegger, Carl Weathers, Elpidia Carrillová, Bill Duke, Jesse Ventura, Sonny Landham a Shane Black. Pak přišla  „dvojka“  Stephena Hopkinse, který dal hlavní roli Dannymu Gloverovi. V roce 2010 přišel film Predátoři s Adrienem Brodym a čtvrtý díl následoval v roce 2018.

Nový akční thriller uvede 5. srpna platforma Hulu.

Reklama

Výběr článků

Načítám