Hlavní obsah

Poslední bondovka s Craigem se dočkala premiéry, dorazili na ni i britští princové

Novinky, kat

Téměř rok a půl museli fanoušci čekat na premiéru 25. bondovky Není čas zemřít, v níž se role agenta 007 naposledy zhostil Daniel Craig. Měla se uskutečnit loni v dubnu, opatření spojená s epidemií koronaviru ale velkolepou událost odsunula až na 28. září letošního roku. Kromě hlavní hvězdy se po červeném koberci v Londýně prošli hosté nejen z řad showbyznysu, ale i z královské rodiny.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Na premiéru nového Bonda dorazili Daniel Craig i ostatní herci, podívat se přišli i členové britské královské rodinyVideo: Reuters

 
Článek

Daniel Craig byl na červeném koberci doslova nepřehlédnutelný, na svou bondovskou derniéru si vzal sako vínové barvy. Ani v něm však nezastínil vzácné hosty, prince Williama s vévodkyní Catherine a jeho otce, prince Charlese s vévodkyní Camillou.

Foto: Reuters

Daniel Craig si potřásl rukou i s princem Charlesem.

Třikrát odkládanou premiéru si samozřejmě nenechaly ujít ani další hvězdy filmu, hlavní záporák Rami Malek, který je držitelem Oscara za roli Freddieho Mercuryho ve filmu Bohemian Rhapsody, Lashana Lynch či Lea Seydoux.

„Je to obrovská úleva. Bylo pro mě tak důležité přijít a oslavovat s celým týmem a dostat ten film konečně do kin. A teď jsme tady,” řekl Daniel Craig agentuře Reuters s tím, že ještě před rokem se obával, že se nakonec vůbec konat nebude.

Foto: Reuters

Princové Charles a William s manželkami na premiéře filmu Není čas zemřít.

Provozovatelé kin si od dlouho očekávaného filmu, jehož náklady přesáhly 4 miliardy Kč, slibují návrat tržeb na úroveň, která byla normální před vypuknutím pandemie koronaviru. Zda se jejich předpoklady naplní, ukáže čas. Česká premiéra je naplánována na 30. září.

Bondovka Není čas zemřít představila finální trailer

Film

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám