Hlavní obsah

Netflixu a HBO chce konkurovat novinka SkyShowtime

Na poli streamovacích služeb začíná být slušná tlačenice. Vedle Netflixu, HBO GO či Amazonu se objeví projekt, který poskytne prémiový obsah z nabídky Sky, NBCUniversal, Universal Pictures, Peacock, Paramount+, Showtime, Paramount Pictures a Nickelodeon.

Foto: SkyShowtime

Logo SkyShowtime

Článek

SkyShowtime bude postupně spuštěn ve více než dvaceti evropských zemích včetně České republiky, Španělska, Portugalska, severských států, Nizozemska a zemí střední a východní Evropy. V široké nabídce bude místo pro seriály, dramata, dětské filmy, lokální tvorbu i dokumenty.

„Spuštění nové SVOD služby je plánováno v průběhu roku 2022 v závislosti na schválení regulačními úřady. Služba bude postupně dostupná uživatelům v Albánii, Andoře, Bosně a Hercegovině, Bulharsku, Chorvatsku, České republice, Dánsku, Finsku, Maďarsku, Kosovu, Černé Hoře, Nizozemsku, Severní Makedonii, Norsku, Polsku, Rumunsku, Srbsku, Slovensku, Španělsku a Švédsku,“ sdělila PR konzultantka Hana Růžičková.

Cena předplatného zatím není známa.

Netflix nabízí český seriál o UFO

Film

„Spuštění služby SkyShowtime nám přináší unikátní možnost využít naše globální zdroje obsahu k vytvoření skutečně silné a přitažlivé streamingové nabídky, to vše v poměrně krátkém časovém horizontu a ve velkém rozsahu, navíc se strategicky rozloženými investicemi,“ dodal prezident a chief executive officer společnosti ViacomCBS Networks International Raffaele Annecchino.

„V kombinaci s naším nedávno oznámeným partnerstvím služby Paramount+ s platformou Sky ve Spojeném království, Itálii a Německu představuje SkyShowtime unikátní příležitost urychlit náš růst na mediálním trhu a možnost přispět k budování naší vedoucí pozice mezi SVOD službami v Evropě.“

Filmy na Netflixu s českým dabingem: Novinky i starší snímky od dramat až po pohádky

Film

Reklama

Výběr článků

Načítám