Hlavní obsah

Kostková, Plesl a Sokol se setkají v komedii V létě ti řeknu, jak se mám

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká romantická komedie V létě ti řeknu, jak se mám, představuje první trailer. Režie se ujala Marta Ferencová.

Trailer filmu V létě ti řeknu, jak se mám Video: Falcon

 
Článek

V hlavních rolích filmu se představí Tereza Kostková, Martin Hofmann, Jaroslav Plesl, Ondřej Sokol, Ján Koleník, Soňa Norisová, Simona Babčáková, Petra Vajdová a rumunské herečky Andreea Vasile a Dana Rogoz.

Foto: Falcon

Tereza Kostková

Podle tvůrců ve filmu půjde „o partu čtyřicátníků, kteří jsou kamarády od dětství a dodnes se potkávají“. Po letech se ale začínají objevovat problémy, které jejich životy změní.

Foto: Falcon

Petra Vajdová a Jaroslav Plesl.

Ivana (Tereza Kostková) žije pro rodinu a své kamarády a za všech okolností se snaží, aby se všichni měli rádi. Manžel Martin (Marián Miezga) jí ale oznámí šokující rozhodnutí. Adriana (Dana Rogoz), rozvodová právnička se jako jediná z party nevdala a nemá děti. Žije sama, ale udržuje poměr se svým šéfem Filipem (Martin Hofmann).

Ela (Andreea Vasile) je známá televizní moderátorka a žije s překladatelem knih Andrejem (Ondřej Sokol) a jejich dvojčaty. Rozruch způsobí její bývalá láska David (Ján Koleník). A žena premiéra (Petra Vajdová) mezitím chystá rozvod s mužem (Jaroslav Plesl) v době předvolební kampaně.

Foto: Falcon

Ondřej Sokol

Film V létě ti řeknu, jak se mám, vstoupí do kin 17. února 2022.

Reklama

Výběr článků

Načítám