Hlavní obsah

Hysterická matka Krobotová, nevěsta Fialová a ženich nikde

V nenáročné komedii Láska hory přenáší, která by se měla dostat do kin příští rok, se setkají nevěsta Anna Fialová, hysterická matka Lenka Krobotová a horský svůdník Marek Lambora.

Foto: Bontonfilm

Anna Fialová

Článek

Česko-slovenská romantická komedie se natáčela ve Vysokých Tatrách. Ve vedlejších rolích se objeví také Csongor Kassai, Natália Germani, Richard Stanke, Petra Nesvačilová, Vanda Chaloupková, Lukáš Příkazký a Noël Czuczor.

Foto: Bontonfilm

Marek Lambora

Nevěstě Alex se hroutí život. Neurotická matka kontroluje každý její krok, paranoidní otčím odhaluje zločin, který se nestal, a její biologický otec, bohémský majitel tatranského hotelu, ve kterém se svatba odehrává, je zodpovědný za nezvěstného ženicha. Chaos v horském hotelu využívá sympatický instruktor lyžování Petr a za pomoci hotelového hosta Kláry připravuje rande pro nejkrásnější ženu v hotelu.

Foto: Bontonfilm

Lenka Krobotová a její filmová dcera Anna Fialová (vpravo)

Dramatické události uvidíme několikrát z různých úhlů pohledu. „Láska hory přenáší je konverzační romantická komedie plná dialogů. Příběh se odehrává v průběhu několika hodin jednoho dne, které divákovi vyprávíme postupně třikrát, a to vždy z úhlu pohledu jiné postavy. Tyto tři dějové linie se prostřednictvím postav postupně propojují a ovlivňují. Vzniká tak velký prostor pro množství nedorozumění a komických situací,“ uvedl režisér Jakub Machala.

Reklama

Výběr článků

Načítám