Hlavní obsah

Film o filmu: Krajčo, Vagnerová a Pauhofová v Přání Ježíškovi

Film o filmu Přání Ježíškovi přibližuje nový vánoční snímek, kde si zahráli Elizaveta Maximová, Richard Krajčo, Jaroslav Dušek, Eva Holubová, Hana Vagnerová, Jiří Langmajer, Anna Polívková, Veronika Khek Kubařová, Matěj Hádek, Táňa Pauhofová, Petr Vaněk, Veronika Marková či Arnošt Goldflam.

Film o filmu Přání Ježíškovi

 
Článek

Tvůrci tvrdí, že jde o obyčejné lidské příběhy vyprávěné „s nadhledem a okořeněné trefnou situační komikou“. Nechybí ani dávka nefalšované romantiky a sentimentu.

Ukázkově rozkmotřená rodina snažící se znovu a znovu usmířit. Nezodpovědný floutek, jehož životní náplní je obšťastňování žen, zjišťuje, že existuje i otcovská a partnerská odpovědnost. Spokojenému manželskému páru, kterému pouze zdánlivě nic nechybí, postaví osud do cesty malou uprchlici z dětského domova. Úspěšný a sebevědomý manažer svou spřízněnou duši už našel, ale představit ji rodičům je pro něj noční můra. A dva osamělí lidé, kteří už rezignovali na štěstí a hledání toho pravého, možná dostanou ještě jednu šanci.

Foto: Bioscop

Táňa Pauhofová v Přání Ježíškovi

„Přání Ježíškovi je vánoční rodinný film. Každý rok v období adventu chodí lidé do kin, divadel či usedají k televizním obrazovkám. Všichni si chtějí plnými doušky vychutnat atmosféru Vánoc, všichni si můžeme dovolit být sentimentální i popustit uzdu emocím,“ tvrdí režisérka Marta Ferencová.

„Jde o skládačku příběhů, které všichni sami dobře ze života známe. Pokud bych ho měla k něčemu přirovnat, pak řekněme, že něčím je podobný filmu Láska nebeská. Máme také víc příběhů, všechny se odehrávají v jeden den, na Štědrý den, a v principu všechny skončí šťastně.“

Film vstoupí do českých kin 11. listopadu.

Reklama

Výběr článků

Načítám