Hlavní obsah

Daniel Craig má hvězdu na hollywoodském chodníku slávy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Daniel Craig, který si pětkrát zahrál Jamese Bonda, obdržel svou hvězdu na chodníku slávy v Hollywoodu. Hvězdu dostal britský herec hned vedle legendy bondovek Rogera Moora.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Daniel Craig odhalil svou hvězdu na chodníku slávy v HollywooduVideo: Reuters

 
Článek

„Kdyby se štěstí měřilo podle společnosti, ve které se ocitneme, tak to ze mě obklopeného na tomto chodníku všemi těmi legendami, dělá velmi, velmi, velmi šťastného člověka. Takže díky moc,“ uvedl Craig.

Jeho kolega Rami Malek zavzpomínal na první setkání. Craig ho prý vzal za ramena a řekl, že všechno bude OK.

„Přijde mi to jako legrační věc říct to chlapovi, který hraje superzloducha a vašeho úhlavního nepřítele, ale takový už Daniel je,“ uvedl herec.

Foto: Reuters

BEZ KOMENTÁŘE: Daniel Craig odhalil svou hvězdu na chodníku slávy v Hollywoodu.

Daniel Craig strávil s bondovkami 15 let. Natočil filmy Casino Royale, Quantum of Solace, Skyfall a Spectre. Poslední je aktuální pokračování Není čas zemřít, které se dostalo na první příčku návštěvnosti skoro ve všech zemích včetně ČR.

Craigova herecká filmografie je ale mnohem delší, hrál třeba ve snímcích Na nože, Odpor, Temné vzpomínky, Mnichov, Po krk v extázi nebo Road to Perdition.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám