Hlavní obsah

Chystá se další vánoční komedie. Langmajer, Bartoška ani Krajčo nechybí

Novinky, Stanislav Dvořák

Romantické komedie nejsou v ČR ničím výjimečným a nejednou bývají zasazeny do vánočního prostředí. V tom trendu pokračuje i Přání Ježíškovi, která se začíná natáčet v polovině listopadu.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Jiří Langmajer

Článek

Obsazení nové komedie tvoří herci Jiří Langmajer, Richard Krajčo, Jiří Bartoška, Eva Holubová, Elizaveta Maximová, Anna Polívková, Petr Vaněk, Matěj Hádek, Táňa Pauhofová, Hana Vagnerová a Veronika Kubařová.

V dalších rolích se ukáže i hudebník Jiří Burian (Kapitán Demo) nebo mladá herečka Veronika Marková známá z komedie Bourák.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Jiří Bartoška

Film režíruje Marta Ferencová (Všechno nebo nic, Příliš osobní známost) a produkuje Adam Dvořák. „Přání Ježíškovi přináší spletenec několika příběhů, které se mohou stát kdykoliv a komukoliv z nás,“ tvrdí Adam Dvořák.

Vystupuje v něm třeba floutek, který nalézá partnerskou odpovědnost, manželský pár, kterému postaví osud do cesty malou uprchlici z dětského domova, sebevědomý manažer, který se bojí představit spřízněnou duši rodičům, nebo dva osamělí lidé, kteří už rezignovali na štěstí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám