Hlavní obsah

Vysočina fest 2022 láká na české a slovenské hvězdy

Novinky, Michaela Maršálová, Vojtěch Šelong, luh
Aktualizováno

Největší multižánrový festival na Vysočině se odehrává v Amfiteátru Jihlava v Březinových sadech. V minulosti na něm vystoupili například David Koller, DJ Roxtar nebo Eddie Stoilow. V roce 2022 po dvouleté koronavirové pauze opět proběhne.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Letní festivaly lákají každoročně tisíce diváků. Letos to nebude jiné.

Článek

Program 2022

Ročínky 2022 i 2021 musely být z důvodu pandemie koronaviru zrušeny. Letos se bude festival již konat bude, a to v termínu od 7. do 9. července 2022.

Z interpretů se představí Mirai, Arakain, Paulie Garand, Wanastowi Vjecy, Chinaski, David Koller, Horkýže Slíže, Ben Cristovao, Anna K., No Name, Mig 21, Maro & Troublegang a další. Celý program i line-up najdete na webových stránkách festivalu.

Festival Benátská! 2022 zve na české hvězdy první velikosti

Festivaly

Vstupenky

Třídenní vstupenka se prodává za 1550 korun, zvlášť se pak prodávají vstupenky do stanového městečka. Zvolit si můžete také VIP vstupenku za 3900 korun.

Vstupenky na zrušený ročník 2020 a potažmo i 2021 jsou platné i pro příští rok, musíte si je však nechat vyměnit přes Změnové centrum.

Doprava i na kole

Nadšenci do bicyklů určitě potěší zpráva, že areál Vysočina festu leží na mezinárodní cyklostezce Jihlava – Třebíč – Raabs, respektive cca 1,3 km od jejího startu v Jihlavě, na festival tak klidně můžete přijet na kole. Kola lze následně zamknutá zaparkovat u vstupní brány. Na festival se také lze dopravit autobusem. Vystupte na zastávce Amfiteátr Jihlava.

Nejlepší letní festivaly v ČR 2022: Votvírák, Colours of Ostrava a další

Festivaly

Ubytování už od čtvrtka

Stanové městečko přímo sousedí s areálem Vysočina festu a je zpoplatněno. Možnost ubytování pro první nedočkavce bude už ve čtvrtek od 12 hodin.

Ceny ubytování:

  • stan na 3 dny/noci – 100 korun
  • osoba ve stanu na 3 dny/noci – 500 korun

Sázavafest 2022 opět otevírá své brány

Festivaly

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám