Hlavní obsah

Hudební festival Metronome Prague se přesunul na září

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kvůli koronaviru se přesunul velký festival Metronome Prague. Nový termín je 17. až 19. září na pražském Výstavišti.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Metronome Prague

Článek

„Vítáme všechna mimořádná opatření, která se dnes dějí. Zdraví a bezpečnost hudebních příznivců, umělců, členů organizačního týmu a dalších lidí, kteří jsou do realizace Metronome Prague zapojeni, jsou pro nás na prvním místě,” uvedla mluvčí festivalu Martha Häckl.

„Na přípravu festivalu jsme již vynaložili mnoho úsilí a energie. Vyjednávali jsme se stovkami umělců, interpretů z ČR i ze světa. Připravovali jsme festival se spoustou komerčních partnerů i institucí v čele s hlavním městem Prahou. Pro rozšířený třídenní Metronome jsme nachystali zcela unikátní program. S novým termínem z něj vyroste pro všechny ještě magičtější zážitek.”

Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti, ale těm, kteří se v září akce nebudou moci zúčastnit, nabízí pořadatelé vrácení peněz.

Norah Jones vydá sedmé album v květnu

Kultura

Festival Novinkám nepotvrdil, že v novém termínu vystoupí všichni ohlášení umělci. Podrobnosti zveřejní později.

Třídenní vstupenky se prodávají za 2290 Kč, jednodenní na čtvrtek za 1 190 Kč a jednodenní na pátek nebo sobotu za 1590 Kč. Kromě třídenních VIP vstupenek za 4 290 Kč lze také zakoupit VIP jednodenní vstupenky na libovolný den za 2 890 Kč.

Na samotném festivalu bude možné platit pouze elektronicky.

Reklama

Výběr článků

Načítám