Hlavní obsah

Zpěvák Čechomoru během koncertu v Ostravě zkolaboval

Právo, plk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Kapelník skupiny Čechomor František Černý zkolaboval uprostřed pátečního koncertu na festivalu Beerfest v Ostravě. Záchranáři ho museli převézt do nemocnice.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Kapelník Čechomoru František Černý

Článek

„U osmapadesátiletého pacienta zasahovala posádka randevouz s lékařem a tým Rychlé zdravotnické pomoci o půlnoci. Ošetřen byl s vážným postižením interní povahy a transportován do Městské nemocnice Ostrava,“ uvedl mluvčí moravskoslezských záchranářů Lukáš Humpl.

Že se jednalo o jednoho ze zakladatelů Čechomoru Černého, potvrdil PR manažer skupiny Petr Tolar. „Noc strávil v nemocnici, ale je v pořádku,“ sdělil. V ostravské městské nemocnici si však známého muzikanta nechali. „Mohu potvrdit, že ten pacient u nás je, je hospitalizovaný,“ sdělil mluvčí nemocnice David Račák. Zda je Černý mimo ohrožení života, neřekl.

Organizátoři ostravského Beerfestu, který v sobotu pokračuje druhým dnem, uvedli, že náhlá indispozice postihla Černého ve druhé polovině koncertu, takže kapela dohrála bez něj zhruba posledních 15 minut.

Reklama

Výběr článků

Načítám