Hlavní obsah

Zájem o seriálové Náměstíčko roste

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

První díl Náměstíčka měl takový ohlas, že na druhý se dívalo v pondělí ještě o čtvrt miliónu lidí více - celkem 2,295 miliónu. Náměstíčko tak upevnilo svou pozici krále pondělního večera, protože poklesl zájem o druhou sérii akčního seriálu 24 hodin.

Foto: Jaroslav Mareš
Článek

Boj agenta Jacka Bauera sledovalo jen 762 tisíc lidí, což je opět méně, než kolik jich ve stejné době dalo přednost detektivce na Primě. Tam přitom oblíbenou Julii Lescautovou, která dokázala přilákal milión diváků, vystřídala nová série krimi seriálu Big Ben, na niž se dívalo 849 000 lidí.

Náměstíčko si tak polepšilo pozici pro nepřímé klání s nováckou Pojišťovnou štěstí, jejíž první díl sledovalo v neděli 2,95 miliónu lidí. Stalo se tak také letos druhým seriálem, který porušil nepsané pravidlo, že pilotní díl bývá nejsledovanější. Totéž se povedlo už na jaře Smyczkovu Místu nahoře z produkce České televize.

Česká televize také uspěla s nástupcem oblíbené Cestománie. Pořad Letem světem s Kaiserem a Lábusem už podruhé sledoval více než milión diváků, což není o mnoho méně, než kolik průměrně sledovalo Cestománii. A to čelil konkurenci zábavného pořadu Novy Tenkrát na Východě. Úterní večer však ukáže, jak si povede Letem světem v nepřímém střetnutí s Novou cestománií na Nově.

Anketa

Jaký pořad jste sledovali včera od 20 hodin?
TV Nova - 24 hodin II.
50,4 %
TV Prima - Big Ben
4,2 %
ČT1 - Náměstíčko
32,8 %
ČT2 - Tajemství kolem J.F.K.
4,6 %
jiný nebo žádný
8 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 4633 čtenářů.

Reklama

Související články

První seriálovou bitvu vyhrálo Náměstíčko

První bitvu dlouho očekávané podzimní seriálové války českých televizí, kterou v pondělí večer odstarovaly český seriál Náměstíčko a druhá řada americké akční...

Výběr článků

Načítám