Hlavní obsah

Pojišťovna štěstí atakovala třímiliónovou hranici

Novinky, ATO - Mediaresearch

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

První díl seriálu Novy Pojišťovna štěstí podle očekávání kraloval nedělnímu večeru. Dívaly se na něj téměř tři milióny diváků nad patnáct let, což představuje takřka dvě třetiny z lidí před obrazovkami.

Foto: Lili Marlen
Článek

Podle analýzy společností ATO-Mediaresearch sledoval první díl Pojišťovny 2,956 miliónu diváků, takže s připočtením dětí třímiliónová hranice jistě padla. Velký zájem se dal očekávat, uvedení seriálu Nova propagovala, jak se jen dalo.

Bez větších problémů tak Pojišťovna štěstí v nepřímém utkání předčila Náměstíčko, jehož první díl měl premiéru na ČT 1 minulé pondělí. Dívalo se na něj 2,047 miliónu lidí. Ovšem překonat první pokračování legendární Nemocnice na kraji města, na nějž se dívaly 3,9 miliónu diváků, se mu nepodařilo. Zůstalo dokonce pod průměrnou sledovaností Nemocnice na kraji města po 20. letech, který činil 3,26 miliónu diváků.

.: ANKETA
Jaký pořad jste včera sledovali od 20:00?
Hlasujte v anketě na konci článku.

Přes ambice Novy se zdá, že na Nemocnici nebude Pojišťovna mít, s výjimkou Místa nahoře totiž byla sledovanost prvního dílu vždy větší než kolik lidí se dívalo na díly následující. Bylo tomu tak i případě Rodinných pout na Primě, kde první díl zhlédlo 1,7 miliónu diváků, během dalších dílů se však zájem pohyboval mezi 1,2 a 1,4 miliónu.

Čísla přesto naznačují, že Pojišťovna štěstí bude patřit k nejsledovanějším večerním pořadům v nadcházejícím podzimu a pomůže Nově nadále dominovat nedělnímu večeru, kde se i na následující dva pořady Střepiny a TELE TELE díval přes milión lidí.

Anketa

Jaký pořad jste sledovali včera od 20 hodin?
ČT 1 - Děvčátko
8,8 %
ČT 2 - Teleautomat
14,8 %
Nova - Pojišťovna štěstí
71,8 %
Prima - Odvážní andělé
4,6 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 7529 čtenářů.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám