Hlavní obsah

Za neúčast Karla Gotta na festivalu Benátská! se peníze ze vstupného vracet nebudou

Právo, Jaroslav Špulák

Pořadatelé festivalu Benátská!, který se odehraje od čtvrtka do soboty ve Vesci v Liberci, oznámili, že nebudou za zakoupené jednodenní vstupenky vracet peníze. Stejné je to i v případě vstupenek na celý festival. Reagovali tak na dotazy, které následovaly poté, co ve středu oznámil management Karla Gotta, že zpěvák na akci kvůli akutnímu zápalu plic nevystoupí.

Foto: Jaroslav Špulák, Právo

Karel Gott na Benátskou! nepřijede.

Článek

Gott měl být přitom jednou z hlavních hvězd letošního ročníku. Vystoupit měl ve čtvrtek ve 20 hodin. Náhlé zhoršení jeho zdravotního stavu mu to však neumožnilo.

„Včera pozdě odpoledne jsme se dozvěděli smutnou informaci o akutním onemocnění Mistra Karla Gotta, které mu nedovolí vystoupit dnes na našem hudebním festivalu. Tato situace není komfortní pro nikoho, zvláště pak pro produkci celého festivalu, který chystal program po celý rok,“ napsali pořadatelé v odpovědi na dotaz Novinek.

„Kompenzace vstupného na festival není nijak možná, jelikož jde o vystoupení jednoho z desítek interpretů, kteří na Benátské! s Impulsem hrají. Změna programu festivalu byla vyhrazena a je to standardní záležitost všech podobných akcí. Chápeme, že jde o jednoho z headlinerů, na kterého se všichni těšili. Anoncovaní hosté Karla Gotta – Petr Kolář, Markéta Konvičková a Ilona Csáková - vystoupí s orchestrem Pavla Větrovce podle původního plánu,“ napsali ještě.

„Věříme, že si návštěvníci užijí koncertní vystoupení mnoha další skvělých umělců, které jsme pro ně připravili. Děkujeme za pochopení a přejeme panu Karlu Gottovi brzké uzdravení,“ stojí také v prohlášení.

Ve čtvrtek se na festivalu kromě Csákové, Konvičkové a Koláře představí Dalibor Janda, Peter Nagy, Anna K nebo projekt Bohemian Metal Rhapsody a další. V pátek na něm vystoupí mimo jiné Doctor P.P., Marek Ztracený, Čechomor, Harlej nebo Europe ze Švédska. V sobotu budou koncertovat Lenny, Michal Hrůza, No Name, Chinaski, Václav Neckář a další.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám