Hlavní obsah

Z filmu Ironbark je The Courier

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kanadsko-americká společnost Lionsgate se rozhodla změnit název filmu, ve kterém se v hlavní roli představí populární britský herec Benedict Cumberbatch. Špionážní thriller se měl původně jmenovat Ironbark, ale pár měsíců před premiérou mění název na The Courier.

Foto: Profimedia.cz

Benedict Cumberbatch hraje v novém filmu hlavní roli.

Článek

V kinech by se měl objevit od 28. srpna, samozřejmě pouze v případě, že vše půjde podle plánů a pandemie koronaviru povolí.

V příběhu založeném na skutečných událostech si Cumberbatch zahraje britského obchodníka Grevilla Wynnea, který se zaplete do politického konfliktu. Jeho spojencem se stane jistý sovětský důstojník a oba se budou snažit o zažehnání nechvalně známé kubánské krize a nukleární hrozby způsobené studenou válkou.

Ve filmu, který trvá 111 minut a jeho režisérem je Brit Dominic Cooke, se představí také Rachel Brosnahanová, Jessie Buckleyová nebo Merab Ninidze. Scénář napsal Tom O’Connor.

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám