Hlavní obsah

Vychází devět nových audioknih

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na devět novinek se mohou těšit příznivci audioknih, které vycházejí v rámci druhého pokračování akce Velký audio knižní čtvrtek.

Foto: Milan Malíček, Právo

Pozvání na akci přijala i Marie Doležalová.

Článek

Řeky Londýna Bena Aaronowitche, Zmrtvýchvstání Michaela Punkeho nebo Kafe a cigárko Marie Doležalové, to jsou jen některé z čerstvých audio titulů. Na pultech knihkupectví a obchodů s hudbou se právě objevují. Do akce Velký audio knižní čtvrtek se zapojilo téměř 200 knihkupectví v celé České republice a další obchody.

Stejně jako u knižního čtvrtka tak i Velký audio knižní čtvrtek přinese zajímavý doprovodný program. Tradičně je připravena akce v Městské knihovně v Praze na Mariánském náměstí, kde 3. listopadu od 17 hodin proběhne setkání s interprety a režiséry. Stejně jako v loňském roce ponese podtitul Knížky do ucha aneb Jak se dělá audiokniha 2.

Pozvání přijali herci Marie Doležalová, Jan Plouhar, Radek Valenta a režisér Jan Jiráň. Pořadem bude provázet rozhlasový moderátor Vladimír Kroc.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám