Hlavní obsah

Bondgirl Robertsovou partner prohlásil za mrtvou. Zemřela až o 24 hodin později

• Aktualizováno
Novinky, ČTK, Jakub Štěpánek

Americká modelka a herečka Tanya Robertsová, která měla podle informací jejího agenta Mikea Pingela včera zemřít, byla v té době ve vážném stavu v nemocnici. Zemřela až 24 hodin po oznámení. Původně se informace o smrti rozšířila kvůli nedorozumění při telefonickém rozhovoru agenta s partnerem herečky.

Foto: Profimedia.cz

Slavná bondgirl Tanya Robertsová je naživu.

Článek

Podle agenta ležela Robertsová na jednotce intenzivní péče v nemocnici Cedars-Sinai v Los Angeles. Mluvčí nemocnice však s odvoláním na lékařské tajemství odmítl AFP sdělit podrobnosti o jejím zdravotním stavu.

Upoutávka na film Vyhlídka na vraždu

Pingel původně informoval média, že 65letá herečka zkolabovala 24. prosince při procházce se psem. Zprávu o její smrti měl obdržet od partnera Robertsové. Jak ale později uvedl, jednalo se o nedorozumění, které vzniklo při telefonickém rozhovoru.

„Bohužel se jednalo o nedorozumění mezi dvěma lidmi. Je to ostuda,” přiznal Pingel později.

Foto: Profimedia.cz

Vyhlídka na vraždu (1985)

Ještě před kariérou herečky se Američanka věnovala modelingu. Po několika seriálových rolích se Robertsová proslavila zejména rolí bondgirl ve Vyhlídce na vraždu (1985), kde si zahrála s Rogerem Moorem.

Další úspěch zaznamenala v seriálu Zlatá sedmdesátá, avšak ve čtvrté sérii náhle ukončila natáčení, aby se mohla věnovat nemocnému manželovi. K seriálu se vrátila po manželově smrti. Na televizních obrazovkách se naposledy objevila roku 2005 v seriálu Barbershop. Ve filmové branži strávila 30 let.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám