Hlavní obsah

Vlasta Horváth vydal velmi osobní album, které ve čtvrtek pokřtí v Praze

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvák a multiinstrumentalista Vlasta Horváth vydal své čtvrté album. Kolekce se jmenuje Stále nevěřím a nabízí deset nových písniček plus bonus. Její křest proběhne ve čtvrtek 14. března v pražském Paláci Akropolis. Horváthovými hosty budou zpěvák David Kraus a Peter Freestone, osobní asistent Freddieho Mercuryho.

Foto: archiv umělce

Vlasta Horváth vydal své čtvrté autorské album.

Článek

„Celé album je věnované svému bratru Martinovi, který bohužel už není mezi námi. Věřte, že jsem do něj vložil doslova všechno, celé své srdce, a věřím, že díky těmto písním tady bude bratrův odkaz žít dál,“ řekl Horváth.

Je autorem všech písní jak po hudební, tak i textové stránce. „Právě na to jsem obzvlášť hrdý. Cítím, že se mi podařilo posunout dopředu i jako textaři, a to velmi prospělo mým písním,“ uvedl.

Na křest desky si Horváth jako kmotry pozval Davida Krause a Petera Freestona. „Všichni tři máme společné to, že milujeme písně Queen a Peter dokonce prožil po boku Freddieho Mercuryho většinu času svého života,“ vysvětlil.

Může se vám hodit na Zboží.cz:
Místo zázraků - Vlasta Horváth [CD]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám