Hlavní obsah

TV tipy a chyby: U mě dobrý, Žhavé výstřely i Jim Carrey

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Televizní víkend bude plný humoru - v pátek přiletí Žhavé výstřely, v sobotu Jim Carrey jako Yes Man a v neděli to zakončí hřebejkovské retro U mě dobrý.

Článek

U mě dobrý

Komedie Jana Hřebejka se vrací do bizarní doby začátku 90. let, kdy se všude vynořili prodejci a podvodníci všeho druhu, zatímco většina společnosti se ještě neprobudila a žila si dál v líném socialistickém tempu.

A tak i poklid šestice zahrádkářů a rybářů, kteří se schází v přístavní hospodě U Buddyho, skončí ve chvíli, kdy se jeden z nich stane obětí falešných hráčů. Kamarádi se naštvou a vezmou zákon do vlastních rukou. Výborně obsazený film (Polívka, Schmitzer, Somr) vznikl v roce 2008.

Nova Ne 21:30

Yes Man

Další komedie s Jimem Carreym. Úředník Carl Allen dosud jen seděl po večerech doma, odmítal návrhy svých přátel a na všechno odpovídal slůvkem ne. Ale poté, co absolvoval seminář vedený svérázným guru, se rozhodne, že půjde vstříc životu a na všechno bude říkat ano.

Nova So 20:00

Žhavé výstřely

Bláznivá komedie z roku 1991, naprostá klasika žánru, kterou není třeba podrobně představovat. Skvělě paroduje několik akčních filmů, bere si na mušku hollywoodská klišé a Charlie Sheen je v hlavní roli prostě roztomilý...

Prima Pá 20:00

Reklama

Výběr článků

Načítám