Hlavní obsah

TV: Anistonová chce dát Přátele dohromady

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hollywood neustále vypouští zprávy o obnovení Přátel, jednoho z nejvtipnějších sitcomů v dějinách televize. Jennifer Anistonová znovu řekla, že by natočila aspoň jeden "speciál", jenže problém je zřejmě v mužských hercích.

Článek

Anistonová podle serveru Hollywood.com znovu zopakovala, že jí Přátelé chybějí a že by je ráda obnovila. Podobný názor má i Lisa Kudrowová. Zatímco tiskový mluvčí společnosti Warner stále opakuje, že se "absolutně nic nepřipravuje", několik dalších lidí z branže potvrdilo, že seriál se skutečně měl natáčet, ale problém je v nejmenovaném herci.

Jedna z mužských hvězd (server neuvádí kdo) prý blokuje projekt všem ostatním. Herec odmítl velice tučný obnos nabízený za další sérii. Hovořilo se o více než miliónu dolarů za jeden díl.  

Anketa

Chtěli byste vidět nové Přátele, i kdyby nebyli všichni?
Ano
81,4 %
Ne
16,3 %
Nevím
2,3 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 1266 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

ČT naváže na Přátele s Joeym

Volné pokračování amerického komediálního seriálu Přátelé slibuje Joey Matta LeBlanca, kterého bude ČT vysílat od 30. dubna. Roztomile natvrdlá postavička...

Výběr článků

Načítám